خرما در قطر ماده اصلی ساخت دارو می باشد

میوه خرما سرشار از مواد شیمیایی گیاهی مانند کاروتنوئیدها، پلی فنل ها (مانند اسیدهای فنولیک، ایزوفلاون ها، لیگنان ها و فلاونوئیدها)، تانن ها و استرول ها است.

مرحله چیدن میوه، ذخیره سازی، فرآوری پس از برداشت، منشاء جغرافیایی خرما و شرایط خاک.

خرما در قطر دارای کیفیت بسیار خوبی می باشد و می توان به همراه چای میل نمود.

چندین محقق گزارش کرده اند که ترکیبات شیمیایی و ترکیب عملکردی میوه خرما در طول دوره بلوغ خرما با افزایش سطوح قندهای کاهنده به طور چشمگیری تغییر می کند.

در حالی که سطح فیبر، مواد معدنی و ویتامین به طور پیوسته در حال کاهش است.

فیتوکمیکال ها مواد شیمیایی مشتق شده از گیاه هستند که زمانی که به عنوان دارو یا بخشی از رژیم غذایی روزانه مصرف شوند ممکن است فواید سلامتی داشته باشند.

آنها به دو دسته اصلی طبقه بندی می شوند: متابولیت های اولیه که در همه سلول ها وجود دارند و نقش اساسی در تولید مثل و متابولیسم آن سلول ها دارند.

خرما در قطر

به عنوان مثال اسیدهای نوکلئیک، اسیدهای آمینه رایج و کربوهیدرات ها (قندها).

متابولیت های ثانویه مانند ترپن ها (گروهی از لیپیدها)، فنولیک ها (مشتق شده از کربوهیدرات ها)، آلکالوئیدها (مشتق شده از اسیدهای آمینه) که مشخصه طیف محدودی از گونه ها هستند و تأثیر بیولوژیکی بر سایر ارگانیسم ها دارند.

بسیاری از ترکیبات فعال بیولوژیکی گیاهان دارویی، تجاری و سمی به عنوان متابولیت های ثانویه طبقه بندی می شوند.

نوزده گلیکوزید فلاونوئید مختلف لوتئولین، کورستین و آپیژنین در خرما به شکل های متیله و سولفاته وجود دارند.

تجزیه و تحلیل داده های طیف جرمی نشان می دهد که سولفات ها به این گلیکوزیدهای فلاونول در مقایسه با هیدروکسیل های فنولیک مرتبط هستند.

خرما را به تنها میوه یا سبزی شناخته شده ای تبدیل می کند که حاوی سولفات های فلاونوئید است.

آنتوسیانین ها فقط در میوه های تازه وجود دارند و کاروتنوئیدها با رسیدن میوه به سرعت کاهش می یابد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.