خرما از درختان خرما ظاهر می شود و ما می توانیم آنها را بیش از شش هزار سال پیش پیدا کنیم.
کشت در آسیای جنوب شرقی و شمال آفریقا آغاز شد و در نهایت به کشورهای گرمتر گسترش یافت.
خرما مضافتی 1401 دارای خاصیت بسیار زیادی برای بدن می باشد.
میوه های درخت خرما دارای خواص زیادی هستند که بسیاری از آنها اطلاعی ندارند، بنابراین در اینجا آمده ایم تا به شما بگوییم که چه فوایدی دارد و چه کاری می توانند برای شما انجام دهند.
خرمای سنجد مانند میوه بیضی شکل است، رنگ آن قهوه ای است، گوشت آن سفت و شیرین است و در داخل آن استخوانی کشیده پیدا می کنیم.
ما می توانیم نمونه هایی با طول تا 4 سانتی متر پیدا کنیم.
همانطور که قبلا ذکر شد، کشت در خاورمیانه، شمال آفریقا و برخی از مناطق کالیفرنیا متمرکز است.
اگرچه در حال حاضر ما می توانیم آنها را در نقاط مختلف جهان پیدا کنیم.
آنها اغلب با آجیل گروه بندی می شوند، مانند کشمش یا زردآلو خشک می شوند، اما خرما روی خود گیاه رشد می کند و می رسد.
همانطور که می دانید خرما فقط یک نوع نیست، همیشه به نوع نخل بستگی دارد.
می گویند بهترین کیفیت خرما در منطقه تونس یافت می شود که پوستی بسیار صاف، ظریف و تیره دارد.
از طرفی خرمای ترکی نیز بسیار معروف است، تیره تر و لطیف تر است.
در نهایت ما قرار ملاقات هایی از گوزن ها پیدا می کنیم که کیفیت عالی دارند.
نحوه مصرف خرما
در آشپزی مدیترانه ای بسیار رایج است و هم در دسرها و هم به عنوان غذاهای اصلی یا هر نوع غذا قابل استفاده است.
پس از جدا شدن استخوان، می توانیم آنها را با مقداری میوه خشک یا مقداری خمیر پنیر پر کنیم.
در یونان و ترکیه آن را با گوشت و ماهی تهیه می کنند.
ما میتوانیم سرکه خرما را پیدا کنیم، میتوان آن را در چاتنی، به شکل ماکارونی و دانههای پخته شده تهیه کرد.
ما نباید فراموش کنیم که جوانه های درخت، از درخت خرما قلب های نخل را که در سالاد استفاده می شود استخراج می کنیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.