همیشه سیر ضد یبوست کشت شده به صورت غیرجنسی و با کاشت تکه های تکه ای در زمین تکثیر می شوند که برای یبوست بسیلر عالی است.
در آب و هوای سردتر، میخک بهتر است حدود شش هفته قبل از یخ زدن خاک کاشته شود. هدف این است که پیازها فقط ریشه تولید کنند و هیچ شاخه ای در بالای زمین تولید نکنند برداشت در اواخر بهار یا اوایل تابستان است.
گیاهان سیر را می توان از نزدیک با هم رشد داد و فضای کافی برای رشد پیازها باقی گذاشت و به راحتی در ظروف با عمق کافی رشد کرد.
سیر در خاک های سست، خشک و با زهکشی خوب در مکان های آفتابی به خوبی عمل می کند و در مناطق آب و هوایی 4-9 USDA مقاوم است. هنگام انتخاب سیر برای کاشت، مهم است که پیازهای بزرگی را انتخاب کنید.
که میخک ها را از آنها جدا کنید میخک های بزرگ همراه با فاصله مناسب در بستر کاشت باعث افزایش سایز پیاز نیز می شود.
گیاهان سیر ترجیح می دهند در خاکی با محتوای آلی بالا رشد کنند ، اما قادر به رشد در طیف وسیعی از شرایط خاک و سطوح pH هستند.
انواع مختلفی از سیر وجود دارد که مهمترین آنها به زیر گونه های سیر گردن سخت و سیر یقه نرم تقسیم می شوند عرض جغرافیایی که در آن سیر رشد می کند.
بر انتخاب نوع تأثیر می گذارد، زیرا سیر می تواند در طول روز حساس باشد. سیر یقه سخت عموماً در آب و هوای سردتر رشد میکند و حبههای نسبتاً بزرگی تولید میکند.
در حالی که سیر یقه نرم معمولاً نزدیکتر به خط استوا رشد میکند و میخکهای کوچک و محکمی تولید میکند.
لکه های سیر برداشته می شوند تا تمام انرژی سیر روی رشد پیاز متمرکز شود. منظره ها را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد.
گیاهان سیر معمولاً مقاوم هستند و تحت تأثیر بسیاری از آفات یا بیماری ها قرار نمی گیرند. گفته می شود که گیاهان سیر خرگوش و خال را دفع می کنند.
دپارتمان غذا و کشاورزی کالیفرنیا (CDFA) یک برنامه گواهی را برای اطمینان از آزادی از بیماری نماتد و پوسیدگی سفید ناشی از Stromatinia cepivora ، دو پاتوژن که هم میتوانند محصول را از بین ببرند .
و هم به طور نامحدود در خاک باقی بمانند، پس از معرفی انجام میدهد سیر همچنین ممکن است از ریشه صورتی رنج ببرد، یک بیماری معمولی غیر کشنده که ریشه ها را کند می کند و آنها را صورتی یا قرمز می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.