میوه خشک ترش مشکل گوارشی را حل می کند

برای میوه خشک ترش  میوه ایی را انتخاب کنید که رسیده اما نه بیش از حد رسیده  و بدون کبودی باشد.

سیب تازه ، گلابی، هلو، توت، گیلاس، موز و زردآلو همگی انتخاب های خوبی هستند. میوه ها را بشویید و پوست بگیرید (زغال اخته، زردآلو و گیلاس اگر به طور کامل خشک شوند، بهتر عمل می کنند).

هسته ها یا هسته ها را بردارید، سپس میوه ها را به ضخامت دلخواه برش دهید. ضخامت برش را یکنواخت نگه دارید.

برش های میوه را در یک لایه روی ورقه های پخت نچسب بچینید  و مطمئن شوید که قطعات با یکدیگر تماس نداشته باشند.

میوه

فر را با دمای 170 درجه فارنهایت گرم کنید. روی هر قفسه فر یک ورقه قرار دهید اجازه دهید 1-1/2 اینچ در همه طرف های سینی باشد تا هوا بتواند در حین خشک شدن میوه ها در اطراف ورقه ها گردش کند.

بهترین ظروف فریزر برای تازه نگه داشتن مواد غذایی بهترین کیسه های قابل استفاده مجدد برای خرید خواربارفروشی سبزتراست.

در حین خشک شدن در فر را کمی باز نگه دارید و هر 30 دقیقه میوه را هم بزنید. میوه های خشک شده مناسب باید جویدنی باشند نه ترد یا ترد.

پس از خشک شدن کامل میوه (بسته به ضخامت برش ها و میزان آب میوه بین 4 تا 8 ساعت طول می کشد)، سینی ها را از فر خارج کرده و بگذارید یک شب (حداقل 12 ساعت) قبل از قرار دادن در ظروف نگهداری شود.

ترکیب آجیل ترد و میوه جویدنی این گرانولا را برای صبحانه یا میان‌وعده محبوب کرده است. Fruit ‘n’ Nut Granola پر از مواد تشکیل دهنده زیادی است که طعم عالی دارند.

میوه و بادام در این دستور غذای چاشنی میوه خشک ، جان تازه‌ای به مخلوط پر کردن جعبه می‌دارد.

چگونه میوه را به طور ایمن، کارآمد و خلاقانه از بین ببریم. دستور العمل‌هایی برای کوکتل‌های میوه‌ای کم‌آبی، مخلوط‌های دنباله‌دار میوه، چرم‌های میوه، پودینگ‌های میوه، و صبحانه است.

میوه‌های کم‌آب باعث کاهش پوند آبدار به اونس می‌شود. یک سیب با اندازه متوسط ​​حدود هشت اونس وزن دارد، اما پس از آبگیری آن، وزن سیب تنها یک اونس است.

 کالری، فیبر، طعم، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها همگی متمرکز هستند، بنابراین شما حداکثر تغذیه را برای حداقل وزن دریافت می کنید. مقدار ویتامین C هنگام کم آبی میوه به دلیل گرما تا حدی کاهش می یابد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.