پیاز که به عنوان غذا شناخته می شود، پیاز خوراکی تولید شده توسط گیاه علفی همنام است.
این سبزی به شدت معطر است، این سبزی از نظر گیاه شناسی با سایر ادویه-سبزیجات با خصوصیات مشابه مانند سیر، تره، موسیر و پیازچه مرتبط است.
پیاز امروز اصفهان بسیار عالی و درجه یک می باشاد و می توان از آن در هر غذایی استفاده نمود.
پیاز تقریباً در سراسر جهان بسیار گسترده است و انواع زیادی رشد می کند.
در ایتالیا معروف ترین آنها عبارتند از: Tropea (قرمز)، Cannara (قرمز)، Bassano (قرمز)، Dolce (سفید)، Barletta (قرمز) و Borretana (زرد طلایی).
یک عنصر اجتناب ناپذیر در بسیاری از دستور العمل ها، پیاز به دلیل وجود فراوان عناصر کمیاب، ویتامین ها و آنزیم هایی که هضم و متابولیسم را تحریک می کنند برجسته است.
طبقه بندی گیاه شناسی
پیاز گیاهی است علفی و متعلق به تیره Allium، گونه cepa.
به طور سنتی در خانواده Liliaceae، طبق طبقه بندی طبقه بندی جدیدتر، پیاز باید در خانواده Amaryllidaceae قرار گیرد.
به یاد می آوریم که جنس گیاه شناسی آلیوم، علاوه بر پیاز معمولی، شامل بسیاری از گونه ها و هیبریدهای کمتر شناخته شده دیگر نیز می شود.
به عنوان مثال: A. fistulosum (پیاز بهار)، A. xproliferum (به انگلیسی، “tree onion”) و A. canadense (پیاز کانادایی).
انواع مختلفی از “پیاز وحشی” نیز وجود دارد که البته کشت نمی شود و شکل اجدادی معمولی را تشکیل نمی دهد.
شرح
گیاه پیاز دارای برگهای بلند، نازک، توخالی و سبز مایل به آبی است که در قاعده آنها، قبل از ریشه، پیاز خوراکی رشد می کند.
هنگامی که این لامپ کاملاً رسیده است، در یک لایه بیرونی خشکتر از رنگ سفید، زرد یا قرمز پوشانده میشود.
پالپ، به طور معمول طبقه بندی شده، سفید مایل به زرد یا قرمز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.